xuhuicn
May 16th, 2001, 06:15 AM
thans.
|
Click to See Complete Forum and Search --> : how to start screensave & how to disable entering screensave if screensave has setuped? xuhuicn May 16th, 2001, 06:15 AM thans. Iouri May 16th, 2001, 07:02 AM Start screensaver Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long Private Const WM_SYSCOMMAND = &H112 Private Const SC_SCREENSAVE = &HF140& Private Sub Command1_Click() SendMessage hwnd, WM_SYSCOMMAND, SC_SCREENSAVE, ByVal 0& End Sub Iouri Boutchkine iouri@hotsheet.com Iouri May 16th, 2001, 07:03 AM Enable/disable screensaver Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Long, ByVal uParam As Long, ByVal lpvParam As Long, ByVal fuWinIni As Long) As Long Private Const SPI_SETSCREENSAVEACTIVE = 17 Private Sub cmdDisabled_Click() ToggleScreenSaverActive (False) cmdEnabled.Enabled = True cmdDisabled.Enabled = False End Sub Private Sub cmdEnabled_Click() ToggleScreenSaverActive (True) cmdEnabled.Enabled = False cmdDisabled.Enabled = True End Sub Private Sub Form_Load() cmdEnabled.Enabled = True cmdEnabled.Enabled = False End Sub Public Function ToggleScreenSaverActive(Active As Boolean) As Boolean Dim lActiveFlag As Long Dim retvaL As Long lActiveFlag = IIf(Active, 1, 0) retvaL = SystemParametersInfo(SPI_SETSCREENSAVEACTIVE, lActiveFlag, 0, 0) ToggleScreenSaverActive = retvaL > 0 End Function Iouri Boutchkine iouri@hotsheet.com codeguru.com
Copyright Internet.com Inc., All Rights Reserved. |