Search Results - CodeGuru Forums
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com

Search:

Type: Posts; User: fubak

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: [RESOLVED] CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 applicati

    Here's some more info on the error...

    Error # - 20515
    Error in File C:\report.rpt:
    Error in formula <Record_Selection>.
    '{report.sample_ref_no} = 32623'
    This field name is not known.
  2. Re: [RESOLVED] CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 applicati

    I hate to resurrect this thread, but I'm still struggling with this issue. It appears that ANY report which has a sub-report is throwing this error. If I delete the sub-report then it works, but I...
  3. Replies
    2
    Views
    1,844

    Load TIF into a PictureBox?

    I've been Googling like crazy and trying to find a solution and haven't found anything that works. I need to display TIF images in a PictureBox on a XP machine. I understand that VB6 doesn't...
  4. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Hm, I don't think Windows is corrupted. I'm trying some workarounds.
  5. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    You're right! The Err.Description was being written to the MsgBox and it was blank! (Sorry, I'm a C# dev and VB6 is new to me)

    Ok, so I added in the Err.Number and Err.Source and got this...
    ...
  6. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    I restricted the query to only return the top 10 records and I still got the blank MsgBox...

    30935
  7. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    I got a RecordCount from adoBrowseRS and it is returning 22,000 records. Is that too much for the grid to handle? Seems to work fine on other machines though.
  8. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Interesting. That got me further, even though I don't think I'm using DOA. Now this is the line that is just showing a blank MsgBox...

    Set grdBrowse.DataSource = adoBrowseRS
  9. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Wow, so I added some MsgBox statements into my code to test on a couple of these machines and I have narrowed it down to these lines...

    Set adoBrowseRS = New Recordset
    ...
  10. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    I agree and I checked that, but the machine I checked where my app isn't working has SP3 installed.
  11. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Also interesting, the OLE32.dll versions are different between the systems...

    WORKING: 5.1.2600.6168 (xpsp_sp3_gdr.111101-1829)

    NOT WORKING: 5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2108)

    What...
  12. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    I just ran Dependency Walker on a machine with a brand new install and here's what I'm seeing...

    30933
  13. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    I'm distributing that with my app. The weird thing is that my app works on some machines but not others. Really getting confused as to what is causing this!
  14. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Here's a screenshot of both References and Components. I don't see Sheridan or SSOLEDB specified.

    30929

    30931
  15. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Everything is on XP.

    Stupid question, how do I get the SSOLEDB version? What DLL does that come from?
  16. Re: DataGrid window doesn't work when app is distributed

    Ya, I figured it was one of those but I can't figure out which. I have every file from the deployment wizard in my INNO script and still nothing. Is there an easy way to find out what files it's...
  17. DataGrid window doesn't work when app is distributed

    I've got a VB6 application that I'm trying to distribute and I'm using INNO to create the installer. I love INNO and it works great, but I appear to be missing some components. When I run the...
  18. Re: CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    Looks like it was the sub-report! I removed it since it doesn't dynamic content and it worked. Thanks!
  19. Re: CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    Alright, here's the 'meat' of the code and the values being passed...

    strConnect = "DSN=server;UID=username;PWD=password;DSQ=DBName"
    strSelect = "{ANALYTE_MANIFEST_JOIN.RELEASE_RESULT} =...
  20. Re: CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    Sure, I will get that together and post it. It may be tomorrow though.
  21. Re: CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    No, it works every time without issue when I run it from the IDE. This is only when my VB6 application calls it. It works the first time, but fails every time after that. I looked at every...
  22. Re: CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    Several times
  23. Re: CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    Here you go...





    Crystal Report Professional v8.5 (32-bit) - Report Definition

    1.0 File Information
  24. [RESOLVED] CR8.5 - Error in Formula on 2nd time opening report from VB6 application

    I keep getting an 'Error in Formula' message that states that the 'field name is not known' in the record selection when I open my report a second time from my VB6 application. It works perfectly...
  25. Replies
    5
    Views
    2,151

    Re: Rogue "Divide By Zero" error in 8.5

    How do I find out what the current database driver is? It looks like I need to change the driver, but I need to know what it currently is so I can change it back.
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2


Azure Activities Information Page

Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center