Installing and package wizard
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: Installing and package wizard

  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Finland
    Posts
    51

    Angry Installing and package wizard

    Hi there!

    I've been greatly helped for some of you guys before and now I'n asking more.... So if anyone could help me to do installation package, I've got a problem (Again)!

    Here is the problem:

    Packaging my program went fine. No errors, no problems. Then I try to install this package on my drive... And here starts the problem:

    Installing program notes me every time and brings this error on the screen;

    "C:\Win\setup.lst

    Invalid line in setup information file!

    Section setup1 files

    @MDAC_TYP.exe, $(App.Path),,,6.26.98 12:00:00 AM, 8124720,4.71.1015.0"

    It doesn't affect if I put this file to another category, so that it copies MDAC_TYP.EXE straight in to the program directory. After a changing this file another place, installion takes next line inside the setup and tells the same message. Does anyone has a solution for this?

    I already update this file MDAC_TYP.exe, so thats not the solution..


    Especially thanks to Two Dogs, which helped me before! You are a really guru!

    Regards

    Marko Jokela

  2. #2
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Milano, Italy
    Posts
    7,726

    Iouri suggestment

    '********************
    Note:
    Reading your question a second time, I understand I missed
    the main point, which is: not a Mdac error, but a Pwd one.
    The first suggestment - servicepack - could really help. But
    if that does not, I really do not know how to handle, unless it
    comes out you (or someone else) manually changed the
    Setup.vbp and recompile it....
    '********************

    If you did not, install servicepak 5 for Vb (it will correct some Pwd matters); if you install servicepak, do not forget to reinstall Mdac.
    But most of all, read carefully this Iouri answer:
    http://www.codeguru.com/forum/showth...ht=Mdactyp.exe
    ...at present time, using mainly Net 4.0, Vs 2010



    Special thanks to Lothar "the Great" Haensler, Chris Eastwood , dr_Michael, ClearCode, Iouri and
    all the other wonderful people who made and make Codeguru a great place.
    Come back soon, you Gurus.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Finland
    Posts
    51

    Talking How can I ever thank you enough!

    Cimperiali THANK YOU!!!

    You made this project possible with your advice and I will remember your wisdom for ever!!!!!!

    I nearly jump in the air here behind the monitor, thid project if finally ready!! Done by me alone and adviced to you Gurus!!!



    I AM VERY HAPPY!!!!


    Marko Jokela

  4. #4
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Milano, Italy
    Posts
    7,726

    Thus, solution was....

    Servicepack?
    Was it?

    Cesare Imperiali
    ...at present time, using mainly Net 4.0, Vs 2010



    Special thanks to Lothar "the Great" Haensler, Chris Eastwood , dr_Michael, ClearCode, Iouri and
    all the other wonderful people who made and make Codeguru a great place.
    Come back soon, you Gurus.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Finland
    Posts
    51

    Yes thats it!

    I install service pack 5 in to my machine and after that all works fine! Thank you very very much again!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Azure Activities Information Page

Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center