dcsimg
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: LaunchApp not working in InstallShield

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Question LaunchApp not working in InstallShield

    Hi,
    I have built an InstallShield Setup Apllication using InstallShield for Microsoft Visual C++ 6. It is working fine but having one problem that I was unable to Launch the Application whenever the Setup is being completed. I have used the function calls : LaunchApp(szCommand,szCmdLine) and LaunchAppAndwait(szCommand,szCmdLine,lWait) - which were not supported by the InstallShield for Microsoft Visual C++ 6. What to do? I need Your help badly. Please do help me out by providing alternate solutions.

    Thanking You in anticipation.

    Regards.

    Soumen.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    360

    Re: LaunchApp not working in InstallShield

    You are posting in the wrong thread I'm afraid. This thread is about the new upcoming version of VC, and not about a version that is more than 10 years old.

    Please try the Visual C++ forum, I'm sure there will be someone there who will be able to help you with this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width




On-Demand Webinars (sponsored)