Problem in CreateProcess
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem in CreateProcess

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3

    Exclamation Problem in CreateProcess

    Hello,

    I have strange problem with the API CreateProcess. I have an ATL windows service and want to run a GUI MFC application from it using CreateProcess dependent on a pacific conditions.
    The problem is the application is run successfully but in background, how can I show it I try many things in STARTUPINFO structure like to use SW_SHOW with STARTF_USESHOWWINDOW, but nothing happen also.
    Please help

  2. #2
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Voronezh, Russia
    Posts
    5,973

    Re: Problem in CreateProcess

    Consider this.
    Best regards,
    Igor

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3

    Re: Problem in CreateProcess

    Thank you so much Igor. I think it can work I will try it using a hard coded user information. But I have one more question regarding the MSDN sample.
    How to extract the user information like user name, password and domain name using APIs to pass it to logon function.
    Thanks so much

  4. #4
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Voronezh, Russia
    Posts
    5,973

    Re: Problem in CreateProcess

    Consider another sample.
    Best regards,
    Igor

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center