Debugging issue
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 4 of 4

Thread: Debugging issue

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    3

    Question Debugging issue

    I'm trying to debug a single threaded application. When the program reaches to a breackpoint, the thread state pass to "1". Then, when I press F10 (step-over), the program just continue and it doesn't go to the next statement.

    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    3,632

    Re: Debugging issue

    Sounds like you made something bad in that statement or debugging with the wrong symbols. What if you set a breakpoint where you expect to stop after F10? What if you remove that statement you step over? Have you tried doing a solution cleanup and then a rebuild?
    Debugging is twice as hard as writing the code in the first place.
    Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by
    definition, not smart enough to debug it.
    - Brian W. Kernighan

    To enhance your chance's of getting an answer be sure to read
    http://www.codeguru.com/forum/announ...nouncementid=6
    and http://www.codeguru.com/forum/showthread.php?t=366302 before posting

    Refresh your memory on formatting tags here
    http://www.codeguru.com/forum/misc.php?do=bbcode

    Get your free MS compiler here
    http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    3

    Re: Debugging issue

    S_M_A,

    What if you set a breakpoint where you expect to stop after F10?
    If I do that, the program reaches to the next breakpoint normally.

    Have you tried doing a solution cleanup and then a rebuild?
    Yes, I have.


    PS: If I manually thaw this thread, the "suspend" state pass to "0". Then I press F10 and the program step-over to the next statement normally.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    3

    Re: Debugging issue

    Guys, this issue was a problem in the remote debugging tool. If you are using VS 2008 SP1 to develop Windows CE 7 applications, install the following hotfixes:

    KB944899
    KB2483802

    This will solve the problem.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Azure Activities Information Page

Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center