problem deploying application
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: problem deploying application

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007

    Unhappy problem deploying application

    I got an application MFC and openGL are used. When I run the application it should load a 3D graphics model. But my tool bar, menu bar everything is coming properly but the 3D model window with the model is not appearing. There is no error or no dll problem. Everything linked propely. Why the 3D model is not coming. Please help me someone. Thanks Sujan

    Please check this link

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006

    Re: problem deploying application

    This is a joke right?

    If it's not, well your code has one or several bugs and you have to run it in a debugger...
    Debugging is twice as hard as writing the code in the first place.
    Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by
    definition, not smart enough to debug it.
    - Brian W. Kernighan

    To enhance your chance's of getting an answer be sure to read
    and before posting

    Refresh your memory on formatting tags here

    Get your free MS compiler here

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Windows Mobile Development Center

Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a survey!

HTML5 Development Center