The command "copy /b....." exited with code 1.
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: The command "copy /b....." exited with code 1.

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1

    Question The command "copy /b....." exited with code 1.

    I get this error when I debug IN Visual Studio 2012:


    Am I doining something wrong?

    I use .NET Framework 4.5.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    3,632

    Re: The command "copy /b....." exited with code 1.

    xcopy returns 1 when no file is found (http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb491035.aspx). It might be that copy has the same return codes.
    Debugging is twice as hard as writing the code in the first place.
    Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by
    definition, not smart enough to debug it.
    - Brian W. Kernighan

    To enhance your chance's of getting an answer be sure to read
    http://www.codeguru.com/forum/announ...nouncementid=6
    and http://www.codeguru.com/forum/showthread.php?t=366302 before posting

    Refresh your memory on formatting tags here
    http://www.codeguru.com/forum/misc.php?do=bbcode

    Get your free MS compiler here
    http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Azure Activities Information Page

Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center