[RESOLVED] Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: [RESOLVED] Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3

    [RESOLVED] Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called

    I have a Main report and a sub report embedded in it.
    The main report sends parameters to the sub report.

    The subreport has to take these parametes and call a Stored Proc and then fill the sub report with the results from the SP.

    My Main report is working fine, data from the main report is getting passed on to the subreport as well

    But the stored procedure does not get executed and my sub report is empty.
    Please help.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1,076

    Re: Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called

    I think that the Stored Procedure is executing but you are not passing good parameters

    There is a ?MainReport parameter in main report and you want to pass the same parameterto sub report.

    Then, in sub report create a ?SubReport parameter of same data type
    >> right click sub report
    >> change sub report links
    >> select ?MainReport parameter in "Field(s) to link to"
    >> select ?SubReport parameter from the "Subreport parameter to use" dropdownlist
    JG


    ... If your problem is fixed don't forget to mark your threads as resolved using the Thread Tools menu ...

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3

    Re: Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called

    Hi Jg,

    THanks for the reply.

    I have given the link from main report to sub report in the same manner.
    I have displayed the paramaeters in the sub report and they are coming through.
    But only the stored proc results m not seeing

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1,076

    Re: Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called

    Could you post/attach both the main report & the subreport and the text of the stored procedure?
    JG


    ... If your problem is fixed don't forget to mark your threads as resolved using the Thread Tools menu ...

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3

    Re: Crystal Reports: Stored procedure in subreport not getting called

    I got the solution..
    The SP was getting hit in reality.
    I was not doing a null check in my sp so it would return no results at all
    SO with the null checks on, I am getting the sub reports..
    thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center