Webservice connection error
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: Webservice connection error

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4

    Webservice connection error

    Hi all,

    I use an addin in Office 2010 that was made by a person I cannot contact with anymore. It works without an issue on my Win8 system.
    Now I installed this addin on another PC but it doesn't work and I receive this message.

    What I'm doing wrong and how to solve my issue?

    Thank you.

    Print screen of the error:


  2. #2
    Arjay's Avatar
    Arjay is offline Moderator / MS MVP Power Poster
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    11,201

    Re: Webservice connection error

    How did you 'install' the addin? Did you run an install program or manually copy files?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4

    Re: Webservice connection error

    Quote Originally Posted by Arjay View Post
    How did you 'install' the addin? Did you run an install program or manually copy files?
    It's a executable file "setup.exe".

  4. #4
    Arjay's Avatar
    Arjay is offline Moderator / MS MVP Power Poster
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    11,201

    Re: Webservice connection error

    Looks like you are missing the addin config file. Find the config file on the system that is working and see if it exists (and in the same location) on the system that doesn't work.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4

    Re: Webservice connection error

    Quote Originally Posted by Arjay View Post
    Looks like you are missing the addin config file. Find the config file on the system that is working and see if it exists (and in the same location) on the system that doesn't work.
    If you are talking about this config file: "RcaAddIn.dll.config" ...then it is in place on both PC's.

    One thing I didn't mention my system is x86 (Windows 8), the other PC I want to install on is x64 (Windows Server 2008 R2). But both Office 2010 versions are x86.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4

    Resolved Re: Webservice connection error

    Found the solution by myself. The problem was in the registry.

    Changed the Manifest path from: C:\Program Files (x86)\RCA\Setup\RCAAddIn.vsto|vstolocal
    To: C:/Program Files (x86)/RCA/Setup/WordAddIn.vsto|vstolocal

    All good now. Topic closed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Azure Activities Information Page

Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width

This is a CodeGuru survey question.


Featured


HTML5 Development Center