dcsimg
CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 68

Thread: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

  1. #16
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,738

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Not out of the blue - Heidi found the issue and fixed it just now. An error was introduced this morning when they were fixing the previous problem. D'oh!

    We should be good to go now. If not, please post and let us know!!

    Sorry everyone.

    Brad!
    -----------------------------------------------
    Brad! Jones,
    LotsOfSoftware, LLC
    -----------------------------------------------

  2. #17
    2kaud's Avatar
    2kaud is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    England
    Posts
    6,922

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Just had it again - but this time only the once. A reload showed it OK.
    All advice is offered in good faith only. All my code is tested (unless stated explicitly otherwise) with the latest version of Microsoft Visual Studio (using the supported features of the latest standard) and is offered as examples only - not as production quality. I cannot offer advice regarding any other c/c++ compiler/IDE or incompatibilities with VS. You are ultimately responsible for the effects of your programs and the integrity of the machines they run on. Anything I post, code snippets, advice, etc is licensed as Public Domain https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/ and can be used without reference or acknowledgement. Also note that I only provide advice and guidance via the forums - and not via private messages!

    C++17 Compiler: Microsoft VS2019 (16.4.0)

  3. #18
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    217

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    I had the issue this morning. But I'm on my home computer. I went straight to clearing my browsers cache and was then able to get the site to load.

  4. #19
    Arjay's Avatar
    Arjay is offline Moderator / EX MS MVP Power Poster
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    13,175

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Quote Originally Posted by Steve R Jones View Post
    I had the issue this morning. But I'm on my home computer. I went straight to clearing my browsers cache and was then able to get the site to load.
    Too bad there isn't a global trigger that forces all internet users to reset their cache.

  5. #20
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    1,902

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    I'm still getting a css issue occasionally - so I left the Inspect Element window open on CG until it repro'd again...here it is:
    Code:
    GET /css.php?styleid=11&langid=1&d=xxx&td=ltr&sheet=threadlist.css,forumbits.css,postbit.css,postbit-lite.css,search.css HTTP/1.1
    Host: forums.codeguru.com
    Connection: keep-alive
    Accept: text/css,*/*;q=0.1
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
    DNT: 1
    Referer: http://forums.codeguru.com/search.php?searchid=8067343
    Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch
    Accept-Language: en-US,en;q=0.8
    Cookie: xxx
    
    
    HTTP/1.0 500 Internal Server Error
    Date: Fri, 06 Nov 2015 04:36:04 GMT
    Server: Apache
    Vary: Cookie,Accept-Encoding
    Cache-Control: public
    Set-Cookie: xxx
    Expires: Fri, 06 Nov 2015 04:36:04 GMT
    Content-Encoding: gzip
    Content-Length: 20
    Connection: close
    Content-Type: text/html; charset=utf-8
    I notice that it's a different css request/url than what was fixed before.

    gg

  6. #21
    VictorN's Avatar
    VictorN is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hanover Germany
    Posts
    19,562

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Quote Originally Posted by Steve R Jones View Post
    I had the issue this morning.
    And I had it too. Today...
    Victor Nijegorodov

  7. #22
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,738

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Heidi has been looking into this. It is proving to be more elusive than it should be. This is our only forum with the issue, so she's done a comparisons and other things to try to track this down. Definitely on the radar and getting attention......

    Keep commenting about issues though. The squeaky wheel gets the grease, so squeak away!
    -----------------------------------------------
    Brad! Jones,
    LotsOfSoftware, LLC
    -----------------------------------------------

  8. #23
    Arjay's Avatar
    Arjay is offline Moderator / EX MS MVP Power Poster
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    13,175

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    From this morning.. IE11 on Win10.

    Name:  CGStyleLoadError.jpg
Views: 227
Size:  24.4 KB

  9. #24
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    1,902

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Arjay's screenshot is consistent with the 500 from post +20. It's happened one other time since, so it doesn't occur nearly as often as before.

    gg

  10. #25
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    1,902

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Just got a 500. Still seems rare.

    Code:
    GET /css.php?styleid=11&langid=1&d=1446664171&td=ltr&sheet=bbcode.css,editor.css,popupmenu.css,reset-fonts.css,vbulletin.css,vbulletin-chrome.css,vbulletin-formcontrols.css, HTTP/1.1
    Host: forums.codeguru.com
    Connection: keep-alive
    Accept: text/css,*/*;q=0.1
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
    DNT: 1
    Referer: http://forums.codeguru.com/index.php
    Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch
    Accept-Language: en-US,en;q=0.8
    Cookie: xxx
    
    HTTP/1.0 500 Internal Server Error
    Date: Sat, 07 Nov 2015 23:49:10 GMT
    Server: Apache
    Vary: Cookie,Accept-Encoding
    Cache-Control: public
    Set-Cookie: xxx domain=forums.codeguru.com; path=/;
    Expires: Sat, 07 Nov 2015 23:49:10 GMT
    Content-Encoding: gzip
    Content-Length: 20
    Connection: close
    Content-Type: text/html; charset=utf-8
    gg

  11. #26
    VictorN's Avatar
    VictorN is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hanover Germany
    Posts
    19,562

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    The bug is still alive (at least now, Windows 7, Google Chrome)
    Name:  CG forum bug.jpg
Views: 257
Size:  16.4 KB
    Victor Nijegorodov

  12. #27
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Voronezh, Russia
    Posts
    6,602

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Yeah, I confirm the issue still remains.
    Best regards,
    Igor

  13. #28
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,738

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    Thanks guys - I'll see what was changed (if anything) since the last report. I'll give this a push again today.

  14. #29
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,738

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    This thread started October 27th. I'm being asked if we know when these issues started. Does anyone recall the issues happening before October?
    -----------------------------------------------
    Brad! Jones,
    LotsOfSoftware, LLC
    -----------------------------------------------

  15. #30
    Arjay's Avatar
    Arjay is offline Moderator / EX MS MVP Power Poster
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    13,175

    Re: Troubles with opening CG forums started Oct 26 2015

    I'd look at the changes made for a week or so before the 27th. Hopefully, you track this in source control.

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width




On-Demand Webinars (sponsored)