CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Page 3 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 31 to 45 of 105

Thread: Site Update

  1. #31
    PeejAvery's Avatar
    PeejAvery is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    May 2002
    Posts
    10,943

    Re: Site Update

    Quote Originally Posted by cilu View Post
    In FF all that I see is a blank page with the following text "#f5f5ff". In IE8 the address bar does not allow the entire text to be pasted. It trims it, so the script doesn't work.
    Strange. I re-wrote it using less characters (438) than any browser needs...yet Firefox still behaves the same way. If you watch closely, everything changes...then it loads the new page content.

    Code:
    javascript:es=document.getElementsByTagName("*");for(i=0;i<es.length;i++){e=es[i];c=e.className;t=e.tagName.toLowerCase();if(c=="panel"||c=="panelsurround"){e.style.background="#eeeeee";}if(c=="tborder"||c=="tfoot"||c=="tcat"||c=="thead"||c=="vbmenu_control"){e.style.background="#425a89";}if(c=="alt1"){e.style.background="#f5f5ff";}if(c=="alt2"){e.style.background="#e1e4f2";}if(t=="body"||t=="textarea"){e.style.background="#ffffff";}}
    If the post was helpful...Rate it! Remember to use [code] or [php] tags.

  2. #32
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    399

    Re: Site Update

    No colors in any of the text editors have been changed. They are exactly as they were for the past several years.
    Online Community Manager

  3. #33
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    14,360

    Re: Site Update

    Quote Originally Posted by PeejAvery View Post
    Strange. I re-wrote it using less characters (438) than any browser needs...yet Firefox still behaves the same way. If you watch closely, everything changes...then it loads the new page content.

    Code:
    javascript:es=document.getElementsByTagName("*");for(i=0;i<es.length;i++){e=es[i];c=e.className;t=e.tagName.toLowerCase();if(c=="panel"||c=="panelsurround"){e.style.background="#eeeeee";}if(c=="tborder"||c=="tfoot"||c=="tcat"||c=="thead"||c=="vbmenu_control"){e.style.background="#425a89";}if(c=="alt1"){e.style.background="#f5f5ff";}if(c=="alt2"){e.style.background="#e1e4f2";}if(t=="body"||t=="textarea"){e.style.background="#ffffff";}}
    No, sorry, nothing works. In FF and Chrome I see a blank page with the text "div" and in IE it's "!" instead of "div". What's I'm doing is opening a thread and then pasting and running your script from the address bar. Is that correct?
    Marius Bancila
    Home Page
    My CodeGuru articles

    I do not offer technical support via PM or e-mail. Please use vbBulletin codes.

  4. #34
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    399

    Re: Site Update

    Don't go crazy folks. We have made a couple of other style choices available (lower left hand corner) including the old style.
    Online Community Manager

  5. #35
    PeejAvery's Avatar
    PeejAvery is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    May 2002
    Posts
    10,943

    Re: Site Update

    Thanks Joe!

    @Marius...I wrote it in Safari, but used non-browser specific code. Oh well...since we have options...no need to change it now.
    If the post was helpful...Rate it! Remember to use [code] or [php] tags.

  6. #36
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    399

    Re: Site Update

    You're welcome. I rock! (Just ask me)
    Online Community Manager

  7. #37
    PeejAvery's Avatar
    PeejAvery is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    May 2002
    Posts
    10,943

    Re: Site Update

    Shouldn't that be more like <awesome>JPnyc</awesome>?
    If the post was helpful...Rate it! Remember to use [code] or [php] tags.

  8. #38
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    399

    Re: Site Update

    I'm so tired I'm lucky I spelled my username correctly... oh wait... I didn't.
    Online Community Manager

  9. #39
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,741

    Re: Site Update

    Hey Joe - has our reputation graphics always had the space between them?

  10. #40
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,741

    Re: Site Update

    Joe - did you find out what was wrong with the article feed in the header? It needs fixed.

    Brad!
    -----------------------------------------------
    Brad! Jones,
    LotsOfSoftware, LLC
    -----------------------------------------------

  11. #41
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    399

    Re: Site Update

    Quote Originally Posted by Brad Jones View Post
    Hey Joe - has our reputation graphics always had the space between them?
    It must have, this is the original skin I'm using now, which I made no changes to, and there they are.
    Quote Originally Posted by Brad Jones View Post
    Joe - did you find out what was wrong with the article feed in the header? It needs fixed.

    Brad!
    I'll check on that. I assume you mean the small indentations?
    Online Community Manager

  12. #42
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Fox Lake, IL
    Posts
    15,007

    Re: Site Update

    Comments turned off in adding REP points? Just tried, and it the textbox wasn't enabled
    David

    CodeGuru Article: Bound Controls are Evil-VB6
    2013 Samples: MS CODE Samples

    CodeGuru Reviewer
    2006 Dell CSP
    2006, 2007 & 2008 MVP Visual Basic
    If your question has been answered satisfactorily, and it has been helpful, then, please, Rate this Post!

  13. #43
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    399

    Re: Site Update

    I didn't make any changes to anything that isn't cosmetic. Whatever settings are there now were there before.
    Online Community Manager

  14. #44
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Fox Lake, IL
    Posts
    15,007

    Re: Site Update

    Is that a choice for Admins?
    David

    CodeGuru Article: Bound Controls are Evil-VB6
    2013 Samples: MS CODE Samples

    CodeGuru Reviewer
    2006 Dell CSP
    2006, 2007 & 2008 MVP Visual Basic
    If your question has been answered satisfactorily, and it has been helpful, then, please, Rate this Post!

  15. #45
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    14,360

    Re: Site Update

    Quote Originally Posted by Brad Jones View Post
    Hey Joe - has our reputation graphics always had the space between them?
    No, they never had it.

    Quote Originally Posted by JPnyc
    Don't go crazy folks. We have made a couple of other style choices available (lower left hand corner) including the old style.
    Yes, but all the images are messed up, regardless the style.

    What about the other issues on the main area? I found that the top authors are displayed correctly on the main page, but not on the article pages. See the image.
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by cilu; February 5th, 2010 at 11:45 AM.
    Marius Bancila
    Home Page
    My CodeGuru articles

    I do not offer technical support via PM or e-mail. Please use vbBulletin codes.

Page 3 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


Windows Mobile Development Center


Click Here to Expand Forum to Full Width




On-Demand Webinars (sponsored)