CodeGuru Home VC++ / MFC / C++ .NET / C# Visual Basic VB Forums Developer.com
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    VictorN's Avatar
    VictorN is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hanover Germany
    Posts
    20,219

    Re: How to get instance Excel2016?

    Quote Originally Posted by Dang.D.Khanh View Post
    Hi Sir,
    After a while to edit registry without any experience ,
    Finally, I ended up by reistall both office to get them to work.
    This is exactly what I expected !
    So, does it work now?
    Victor Nijegorodov

  2. #17
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    51

    Re: How to get instance Excel2016?

    Quote Originally Posted by VictorN View Post
    So, does it work now?
    Hi Sir,
    i don't know to have 2 pages now.
    yes, it's working fine.

  3. #18
    VictorN's Avatar
    VictorN is offline Super Moderator Power Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hanover Germany
    Posts
    20,219

    Re: How to get instance Excel2016?

    Quote Originally Posted by Dang.D.Khanh View Post
    Hi Sir,
    i don't know to have 2 pages now.
    yes, it's working fine.
    What do you mean by "to have 2 pages"?
    Victor Nijegorodov

  4. #19
    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    51

    Re: How to get instance Excel2016?

    Quote Originally Posted by VictorN View Post
    What do you mean by "to have 2 pages"?
    Hi Sir,
    I mean I don't know my post has 2 pages ,
    so I was a bit slow to respond.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  





Click Here to Expand Forum to Full Width

Featured