|
-
August 5th, 2009, 12:37 AM
Fortran file in visual c++ 6.0
Hello everybody.
I am trying to do a c++ program which calls a fortran function.
I am doing a dialog based program.
I got this errors:
Linking...
dfor.lib(matherr.obj) : error LNK2005: __matherr already defined in msvcrt.lib(merr.obj)
libc.lib(crt0dat.obj) : error LNK2005: _exit already defined in msvcrt.lib(MSVCRT.dll)
libc.lib(crt0dat.obj) : error LNK2005: __exit already defined in msvcrt.lib(MSVCRT.dll)
libc.lib(ieee87.obj) : error LNK2005: __controlfp already defined in msvcrt.lib(MSVCRT.dll)
libc.lib(fpinit.obj) : error LNK2005: __ldused already defined in a previous module
libc.lib(fpinit.obj) : error LNK2005: __fltused already defined in a previous module
libc.lib(crt0init.obj) : error LNK2005: ___xc_z already defined in msvcrt.lib(cinitexe.obj)
libc.lib(crt0init.obj) : error LNK2005: ___xc_a already defined in msvcrt.lib(cinitexe.obj)
libc.lib(crt0init.obj) : error LNK2005: ___xi_z already defined in msvcrt.lib(cinitexe.obj)
libc.lib(crt0init.obj) : error LNK2005: ___xi_a already defined in msvcrt.lib(cinitexe.obj)
libc.lib(winxfltr.obj) : error LNK2005: __XcptFilter already defined in msvcrt.lib(MSVCRT.dll)
LINK : warning LNK4098: defaultlib "msvcrt.lib" conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library
LINK : warning LNK4098: defaultlib "libc.lib" conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library
Debug/Armado.exe : fatal error LNK1169: one or more multiply defined symbols found
Error executing link.exe.
Can anyone help me.
Thanks a lot